Helsinki

Esterinportti 2C
00240 Helsinki

Puhelin: 0207 414850

Sähköposti: info@temp-team.fi

Aleksi Pantsu

Aleksi Pantsu

Account Director

Puh: +358 40 307 5115

aleksi.pantsu@temp-team.fi

Aleksi Pantsu

Iloinen ja ystävällinen Aleksi on työskennellyt henkilöstöpalvelualla myyntipäällikön roolissa vuodesta 2013. Hän on kokenut henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluiden myyjä ja auttanut monipuolisesti eri alan yrityksiä löytämään oikeat henkilöt oikeisiin rooleihin. Aleksin tahtotilana on toteuttaa yhteistyökumppaneilleen laadukkaita myynti- ja rekrytointiprosesseja ihmisläheisesti ja aidosti asiakkaista sekä työntekijöistä välittäen. Aleksista saat oman persoonansa peliin laittavan yhteistyökumppanin, joka tarvittaessa myös haastaa yritystäsi toteuttamaan henkilöstöprosesseja entistä paremmin.

Esa Leinonen

Esa Leinonen

Junior Sales Manager

Puh: +358 40 163 6204

esa.leinonen@temp-team.fi

Esa Leinonen

Älykäs ja hauska Esa on työskennellyt henkilöstöpalveluiden myynnin parissa vuodesta 2022. Esalta löytyy yli viiden vuoden kokemus vaativan kuluttajamyynnin parista, joka on muovannut hänestä sosiaalisesti älykkään, pitkäjänteisen ja periksiantamattoman myyjän. Esa pitää työssään erityisen tärkeänä itsensä kehittämistä sekä lisäarvon tuottamista asiakkailleen. Tämä tavoite täytetään täsmällisellä, tehokkaalla ja aina hyväntuulisella työotteella, jonka keskiössä on pyrkimys luoda pitkiä kumppanuussuhteita. Esasta saat helposti lähestyttävän yhteistyökumppanin, joka on aina valmis kääntämään ne viimeisetkin kivet ja kannot tarpeidesi täyttämiseksi ja ongelmiesi ratkaisemiseksi. Lisäksi yhteistyö Esa kanssa on aina takuuvarmasti ennen kaikkea hauskaa, mielekästä ja mukavaa.

Essi Mäkinen

Essi Mäkinen

HR Specialist

Puh: +358 40 567 3192

essi.makinen@temp-team.fi

Essi Mäkinen

Asiakaspalveluhenkinen ja iloinen Essi on työskennellyt henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2018. Hän on kokenut HR -asiantuntija, jonka erityisosaamiseen kuuluvat rekrytointi ja suorahaku. Ihmislähtöisyys näyttelee pääroolia Essin työssä sekä kaikissa kohtaamisissa ihmisten kanssa. Hän haluaa tarjota mielekkäitä kohtaamisia niin hakijoilleen, työntekijöilleen kuin asiakkailleen heidän kanssa asioidessaan. Essistä saat yhteistyökumppanin, jolle hakijan, työntekijän ja asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja niiden täyttäminen on sydämenasia.

Milla Äikäs

Milla Äikäs

HR Consultant

Puh: +358 40 184 3384

milla.aikas@temp-team.fi

Milla Äikäs

Lämminhenkinen ja empaattinen Milla on työskennellyt henkilöstöpalvelualalla HR:n ja rekrytointien parissa vuodesta 2018, jota ennen hän on työskennellyt erilaisissa toimisto- ja asiakaspalvelutehtävissä. Hakijakokemus on Millalle sydämenasia ja hän haluaakin panostaa työssään sujuvaan ja oikea-aikaiseen hakijaviestintään sekä avoimeen vuorovaikutukseen. Millasta saat yhteistyökumppanin, joka kuuntelee ja ymmärtää niin asiakkaan kuin hakijan sekä työntekijän tarpeita ja kommukoi aiheesta kuin aiheesta avoimesti.

Annika Venäläinen

Annika Venäläinen

HR Consultant

Puh: +358 45 633 0276

annika.venalainen@temp-team.fi

Annika Venäläinen

Toimeentarttuva ja positiivinen Annika on työskennellyt HR-konsultin tehtävissä vuodesta 2021. Hän on yhdistänyt osaajia ja yrityksiä menestyksekkäästi sekä monipuolisesti eri toimialoille, mutta eniten kokemusta on karttunut teollisuuden, logistiikan, palvelun ja IT:n aloilta. Annikan aikaisempi työhistoria on muovannut hänestä todellisen asiakaspalvelun ammattilaisen niin maan kamaralla kuin myös yläilmoissa. Työssä kehittyminen on Annikalle erittäin tärkeää ja tästä syystä hän innostuukin päästessään hakemaan osaajia itselleen vielä tuntemattomammille toimialoille sekä perehtymään asiakkaan liiketoimintaan ja tehtäväkuviin syvällisemmin tunteakseen ne kuin omat taskunsa. Lisäksi Annika pitää aina kiinni siitä, että hänen tapansa työskennellä on ihmislähtöinen – hän kohtaa jokaisen asiakkaan ja työnhakijan yksilönä ja pyrkii tekemään kohtaamisesta merkityksellisen jättämällä siitä positiivisen muistijäljen. Annikasta saatkin välittävän, läsnäolevan ja sanansa mittaisen yhteistyökumppanin.

Mika Halonen

Mika Halonen

Director

Puh: +358 40 307 5106

mika.halonen@temp-team.fi

Mika Halonen

Mikalla on laaja kokemus rekrytoinneista sekä henkilöstövuokrauksesta ja hän on TEMP-TEAM Finlandin toimitusjohtaja. Vuodesta 2006 lähtien toimialalla työskennelleenä hän on ollut toteuttamassa lukuisia erilaisia toimeksiantoja ja ratkaisuja pienyrityksistä isoihin pörssiyhtiöihin saakka. Asiakaslähtöinen toiminta ja ratkaisuiden löytäminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa on hänelle ominainen ja luontainen toimintatapa.

Hanna Rättö

Hanna Rättö

HR Manager

Puh: +358 40 845 2251

hanna.ratto@temp-team.fi

Hanna Rättö

Tavoiteorientoitunut ja asiakalähtöinen Hanna on työskennellyt henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2017. Hän on työskennellyt työuransa aikana erilaisissa HR rooleissa toimeksiantojen läpiviennissä, HR prosessien kehittämisessä ja HR tiiminvetäjänä. Työssään Hanna pyrkii jatkuvasti kehittämään hakija-, työntekijä- ja asiakaskokemusta, prosessien sujuvuutta sekä lisäarvon tuottamista asiakkaalle. Yhteistyökumppanina Hanna on periksiantamaton tekijä, joka on valmis toteuttamaan luovia ja erilaisia tapoja toimeksiantojen menestyksellisen läpiviennin varmistamiseksi.

Marja-Liisa Nurmimetsä

Marja-Liisa Nurmimetsä

Finance & Payrolling

marja-liisa.nurmimetsa@temp-team.fi

Marja-Liisa Nurmimetsä

Tarkka ja tunnollinen Marja-Liisa on työskennellyt työuransa aikana pääsääntöisesti erilaisissa assistentin tehtävissä sekä esimerkiksi reskontran hoitajana. Työssään Temp-Teamillä Marja-Liisa pitää tärkeimpänä sitä, että hän varmistaa omalla työpanoksellaan työntekijöidemme palkanmaksun sekä asiakkaidemme laskutuksen sujuvan oikea-aikaisesti ja laadukkaasti. Marja-Liisa on yhteistyökumppanina avoin, selkeä sekä luotettava ja hän pyrkii jatkuvasti kehittämään palkanmaksun sekä laskutuksen prosesseja palvelemaan asiakkaitamme ja työntekijöitämme entistä paremmin.

Default Image

Janita Mikkola

HR Assistant

Puh: +35840 455 2130

janita.mikkola@temp-team.fi

Janita Mikkola