White Collar Monikansallinen Tiimi Neuvottelee

Urapalvelut

Urapalvelut

Yleensä, kun yritys joutuu luopumaa yhdestä tai useammasta työntekijästään, tilanteessa halutaan luoda työntekijälle parhaat edellytykset työelämässä jatkamiseen. Uusien työmahdollisuuksien tarjoaminen on työnantajan sosiaalisen vastuun kantamista ja positiivisen lopputuleman mahdollistamista vaikeassa tilanteessa. 

 

Urapalveluidemme avulla voit ylläpitää hyvää työnantajamielikuvaa ja pitää huolta työntekijöistäsi. Urapalvelumme tarjoavat työntekijällenne työkaluja muutostilanteessa menestymiseen ja uuden uran löytämiseen. Työntekijänne saa palvelun ajaksi koulutetun uravalmentajan tuekseen muutostilanteeseen ja työnhakuun. 

White Collar Mies Tietokoneella Rennosti

Miksi valita Temp-Teamin urapalvelut?

 • Yksilöllisyys ja ihmislähtöisyys ovat valmennuksemme keskiössä
 • Koulutettu uravalmentaja tukee työntekijää koko palvelun ajan
 • Työmarkkinat ovat meille tuttuja henkilöstöpalvelualan toimijana
 • Urapalvelumme ovat räätälöitävissä yrityksellenne sopivaksi kokonaisuudeksi

 

Muutosturvavalmennuksemme on irtisanotulle työntekijälle suunnattu työllistymistä edistävä valmennuspalvelu. Työsopimuslaissa on määrätty työnantajan velvollisuudesta tarjota irtisanotulle työntekijälle työllistymistä edistävää valmennusta tai koulutusta määrätynlaisissa tilanteissa. Muutosturvavalmennuksemme tarjoavatkin tämän velvoitteen täyttämiseksi erinomaisen ratkaisun. 

 

Uudelleensijoituspalvelumme on suunnattu työsuhteessa olevalle työntekijälle, jonka sen hetkinen työkyky tai pätevyys ei vastaa työtehtäviä. Tällöin uudelleensijoituspalvelun avulla edistetään työntekijän työllistämistä organisaation ulkopuolelle hänelle sopivampiin tehtäviin. 

White Collar Monikansallinen Työpari Rento Neuvottelu

Kiinnostuitko?

Lataa alta esite urapalveluistamme ja ole meihin yhteydessä.

Lisätietojen osalta voit olla yhteydessä Mikaan tai Saijaan.

Mika Halonen Heikkigraphy 800Px Web
Näytä vähemmän
Näytä lisää

Mikalla on laaja kokemus rekrytoinneista sekä henkilöstövuokrauksesta ja hän on Temp-Team Finland Oy:n toimitusjohtaja. Vuodesta 2006 lähtien toimialalla työskennelleenä hän on ollut toteuttamassa lukuisia erilaisia toimeksiantoja ja ratkaisuja pienyrityksistä isoihin pörssiyhtiöihin saakka. Asiakaslähtöinen toiminta ja ratkaisuiden löytäminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa on hänelle ominainen ja luontainen toimintatapa.

Saija Rättö Kuva Kauempaa
Näytä vähemmän
Näytä lisää

Saija on toiminut erilaisten uravalmennuspalveluiden parissa vuodesta 2018 asti. Hän on toteuttanut muutosturva-, uudelleensijoitus- ja uravalmennuspalveluita työntekijätasosta johtajatasoon asti useilla eri toimialoilla. Laaja uravalmennuskokemus antaa Saijalle edellytykset auttaa valmennettaviaan asiakaskeskeisesti kohti heidän tavoitteittaan. Uravalmentajana Saijalle on tärkeää luoda aitoja ja yksilöllisiä kohtaamisia ja tarjota valmennettavalle konkreettista apua hänen toiveidensa ja tarpeidensa mukaisesti. Valmennettaviltaan hän on saanut palautetta olevansa empaattinen ja helposti lähestyttävä. Palautteen perusteella Saijan valmennuksista on ollut hyötyä uuden urasuunnan löytämiseen ja konkreettiseen työnhakuun.  Vuonna 2022 Saija suoritti työvalmentajan erikoisammattitutkinnon ja kävi Mieli ry:n mielenterveyden ensiapukurssin, jotka auttavat häntä kohtaamaan haastavassa muutostilanteessa olevia työntekijöitä. 

Tiedämme mitä teemme

 • 40

  vuotta kokemusta

 • 5

  maata

 • 3400+

  asiakasta

 • 230000+

  hakijaa