Jobsøgere Spejlvendt (1)

Meidän tarina

HISTORIAMME

TEMP-TEAMin lähes 40-vuotisen historian aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Ensimmäinen toimisto avattiin Kööpenhaminassa, Tanskassa vuonna 1979, yrityksen nykyisen omistajan Erik Dyrmann Juhlerin toimesta. TEMP-TEAMin kansainvälistyminen alkoi Norjasta vuonna 1985, jonka jälkeen vauhti on vuosi vuodelta kiihtynyt.

Erikin jo alkujaan suuret unelmat ja panostukset unelmien saavuttamiseksi ovat tuottaneet tulosta. Tänä päivänä TEMP-TEAM toimii kuudessa maassa. Kasvumme on tapahtunut suuremmilta osin orgaanisesti vain muutamaa yrityskauppaa lukuun ottamatta. Kokemustemme mukaan yrityskulttuuria ei voi kopioida toisilta yrityksiltä, minkä vuoksi panostamme vahvasti oman yritysidentiteetin rakentamiseen.

Vaikka Erik Juhler on jäämässä hiljalleen eläkkeelle, hän on edelleen hyvin aktiivisesti mukana toiminnassamme. Meiltä kysytään usein, mikä erottaa meidät muista yrityksistä. Yksi vastauksista on ehdottomasti se, että lähes kaikki työntekijät koko konsernissa ovat tavanneet TEMP-TEAMin perustajan Erik Juhlerin. Tämä kuvastaa hyvin konsernin sisäistä yhteenkuuluvuutta ja ylimmän johdon halua tutustua kaikkiin työntekijöihin yksilötasolla.

Temp Team

Tiedämme mitä teemme

 • 40

  vuotta kokemusta

 • 5

  maata

 • 3400+

  asiakasta

 • 230000+

  hakijaa