Hero Image Jobsearch

Rekrytointi

Laadukasta rekrytointia

Rekrytointi

Etsit sitten vakituista tai määräaikaista työvoimaa, autamme sinua löytämään uudet työntekijäsi. Rekrytoidessamme haluamme oppia tuntemaan sekä yrityksenne että työnhakijamme mahdollisimman hyvin, jotta voimme saattaa yrityksenne yhteen juuri oikeiden ihmisten kanssa.

Rekrytointi voidaan toteuttaa avoimena tai anonyymina hakuna. Sopivia kandidaatteja kerätään työpaikkailmoituksella ja etsimällä aktiivisesti TEMP-TEAMin CV-pankista ja muista lähteistä. Perinteisten keinojen lisäksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja houkutella työnhakijoita. Tarpeenne mukaan osallistumme haastatteluihin ja tarjoamme tukea valintapäätöksen tekemiseen.

Kansainväliset resurssimme mahdollistavat rekrytoinnin myös Suomen ulkopuolella. Strategisesti tärkeiden roolien täyttämiseen tarjoamme suorahakupalvelua.

White Collar Iäkäs Nainen Sininen Tausta

Laatu on avainsana rekrytoinneissa

Työtämme ohjaa halu tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa, joka rakentuu laadukkaista hakijoista. On sekä työnantajan että työnhakijan etu, että henkilö rekrytoidaan hänelle sopivaan tehtävään ja organisaatioon. Siksi hyödynnämme erilaisia välineitä hakijoiden osaamisen ja soveltuvuuden todentamiseen.

Companies (3)

Tiedämme mitä teemme

 • 40

  vuotta kokemusta

 • 5

  maata

 • 3400+

  asiakasta

 • 230000+

  hakijaa