Hero Image Yläfemma

Meistä

Meillä on TEMP-TEAMissä pitkä kokemus rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta, minkä ansiosta ymmärrämme myös tulevaisuuden henkilöstötarpeita. Tarjoamme asiakkaillemme pienen toimiston huolenpidon ja suuren konsernin liiketoiminnalliset resurssit.

Kyse on ihmisistä

Monilla toimialoilla on huutava pula eritasoisista osaajista ja yrityksillä on haasteita avoimien tehtävien täyttämisessä. Me TEMP-TEAMissä pyrimme saattamaan työnantajat yhteen ammattitaitoisten ja osaavien työntekijöiden kanssa.

Rekrytoinnissa on tärkeää tuntea olevansa turvallisissa käsissä. TEMP-TEAMin kanssa toimiessanne olette yhteydessä saman konsultin kanssa koko rekrytointiprosessin ajan, jolloin voimme taata teille parhaan mahdollisen menettelyn ja ottaa huomioon yrityksenne erityistarpeet. Konsulttimme auttavat teitä kaikessa aina rekrytoinnin suunnittelusta valintapäätöksen tekemiseen asti. Tiedämme, miten henkilöstötarpeet voivat muuttua hetkessä ja olemme tottuneet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Team Temp Hr F3i5832 800X500

OLEMME OSA JUHLERGROUP-KONSERNIA

Temp-Team Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Tällä hetkellä JuhlerGroup toimii Euroopassa ja Aasiassa palvellen yrityksiä ja työnhakijoita yli 35 toimipisteessä. Temp-Team Finland Oy:n kolme toimipistettä sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Asiakaspalvelussamme hyödynnämme sekä paikallistuntemusta että JuhlerGroupin kansainvälisiä resursseja.

Arvomme

OTA YHTEYTTÄ