Hero Image Luova Nainen Toimistossa

Corporate Social Responsibility

Vuonna 2015 JuhlerGroupiin perustettiin CSR (Corporate Social Responsibility)-ryhmä, johon kuuluu vähintään yksi edustaja jokaisesta konserniin kuuluvasta yrityksestä.  CSR-ryhmän toiminnan tarkoituksena on käsitellä yhteiskuntavastuuseen liittyviä aiheita ja kehittää toimintatapoja sekä asenteita koko konsernissa. Jokainen kansainvälisen CSR-ryhmän jäsen on omistautunut parhaiden CSR-ratkaisujen löytämiseen ja toteuttamiseen. Konsernissa tavoitteenamme on keskittyä ympäristöön ja työntekijöiden oikeuksiin. Tämän lisäksi jokaisella konserniin kuuluvalla yrityksellä on omat tavoitteensa koskien yhteiskuntavastuuta. Näin varmistamme, että toimintamme on eettisesti kestävää sekä paikallisesti että kansainvälisesti.

YK:N GLOBAL COMPACT -OHJELMA

TEMP-TEAM on osa YK:n Global Compact-ohjelmaa, jossa yritykset sitoutuvat toimimaan kymmenen periaatteen mukaan ihmisoikeuksiin, työelämän standardeihin, ympäristöön ja korruption kitkemiseen liittyen.

”TEMP-TEAM on vastuullinen yritys. Meidän täytyy muistaa, kuinka toimimme suhteessa planeettamme niukkoihin resursseihin. Pidämme työntekijöitämme yksilöllisinä ja tasa-arvoisina ihmisinä ja haluamme luoda ympäristön, jossa tuemme toisiamme emmekä syrji ketään rodun, sukupuolen, iän tai uskonnollisen vakaumuksen vuoksi.” -Erik Dyrmann Juhler, TEMP-TEAMin omistaja.

Lue lisää Global Compact täältä

We Support Global Compact

TEIDÄN HENKILÖTARPEENNE = UUSI PUU

YK:n Global Compact -ohjelman jäsenenä TEMP-TEAM on sitoutunut suojelemaan ympäristöä ja vähentämään hiilijalanjälkeä. Osana tätä aloitimme vuonna 2016 Plant a Tree -kampanjan. Se tarkoittaa, että istutamme puun jokaisen täyttämämme toimeksiannon kunniaksi. Vuonna 2018 konsernimme istutti yhteensä 17 709 puuta.

Plant A Tree

Tiedämme mitä teemme

 • 40

  vuotta kokemusta

 • 5

  maata

 • 3400+

  asiakasta

 • 230000+

  hakijaa