Palaa kaikkiin artikkeleihin,

Temp-Teamin myyjä- ja konsulttitiimi esittäytyy: Mikan tarina

Meidän tiimimme on täynnä aivan mahtavia yksilöitä, ja olemme ylpeitä heistä jokaisesta. Työtämme ohjaavat intohimo ja kokemus. Avaamme tämän postaussarjan yhteydessä sitä, ketä olemme ja mitä tarkoittaa olla Temp-Teamiläinen. Tiimimme on kumppanisi henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinneissa asiantuntijana, mutta jokainen meistä tuo yhteistyöhön mukaan myös oman persoonansa ja kokemuksensa.

 

Mika on Temp-Team Finlandin toimitusjohtaja

Energinen ja puhelias Mika kuvaa itseään tavalliseksi nelikymppiseksi. Mikan henkilökohtainen tarina myynnin ja henkilöstöpalvelualan parissa alkoi vähän vahingossa, kun hän työskenteli aikoinaan vuokratyöntekijänä asiakasyrityksessä myyjänä. Myynti- ja asiakastyö sekä oman verkoston rakentaminen lähti sujumaan Mikalta todella hyvin ja nuoren miehen ahkeruus palkittiin, kun silloinen vuokratyönantaja huomasi Mikassa potentiaalin ja palkkasi hänet omaksi työntekijäkseen.

Siitä alkoi Mikan edelleen jatkuva myynti- ja henkilöstövuokrausura. Alaa hän pitää antoisana erityisesti vaihtelevien tilanteiden vuoksi: kahta samanlaista päivää ei ole, kun eri toimialoilla, yrityksissä ja tehtävissä työskentelevät asiakkaat ja vuokratyöntekijät, eli tempit, tuovat kaikki uutta opeteltavaa. Lisäksi työnhakijat sekä tempit tuovat prosesseihin kaikki omat ainutlaatuiset persoonansa ja kokemuksensa. Mikaa innostaa se, että henkilöstöpalveluala keskittyy ihmisiin, joiden kanssa haasteiden ja ongelmien ratkominen on monimuotoista ja mestariksi ei voi ikinä päästä. Pitkän linjan rekrytointikokemuksen omaavana asiantuntijana hän kokeilee rohkeasti erityyppisiä hankkeita, työkaluja ja lähestymistapoja, jotta tavoiteltavat osaajat löytyvät oikeaan aikaan.

 

Temp-Teamin tapa toimia tuottaa upeita palvelu-, työnhakija- ja työntekijäkokemuksia

Yritysten omat tarinat kiehtovat Mikaa. Hänelle on tärkeää, että myös me Temp-Teamillä pystymme tuomaan esille arvojamme ja toimintamme ydintä vahvasti, persoonallisesti ja tunteita herättävästi. Mika uskoo Temp-Teamin tarinaan vahvasti, koska meillä on kaikki mahdolliset resurssit tuottaa ensiluokkainen palvelukokemus hyvällä kohtelulla ja laadukkaalla työllä. Mika toivoo, että Temp-Teamin tapa tehdä asioita innostaa asiakkaita, työntekijöitä ja työnhakijoita kääntymään puoleemme kerta toisensa jälkeen. Tärkein läksy, jonka Mika on työelämässä oppinut: ”lunasta lupauksesi”. Se merkitsee myös sitä, että sanoo rehellisesti, jos jotain ei pysty toteuttamaan tietyllä tavalla.

Vapaalle vaihtaessaan Mikan arki pyörii läheisten kanssa touhutessa. Perheellinen Mika on äärimmäisen ylpeä neljästä lapsestaan ja on omistautunut isä sekä puoliso. Perheen lisäksi jujutsu on ollut Mikalle aina suuri intohimo: nuorempana hän on menestynyt lajissa pitkälle, ja hän on matkustellut sen parissa ympäri maailmaa oppimassa ja opettamassa.

 

 

Yhteinen tie ja uuden rakentaminen jatkuu

Mikan yhteinen tarina Temp-Teamin kanssa alkoi jo useita vuosia sitten, kun hän toimi ICT-ratkaisumyynnin parissa ja myi Temp-Teamille ensimmäisen nettiliittymän Suomessa. Siitä alkoi pitkä tie tähän päivään Temp-Team Finlandin johtajaksi. Mikalla on positiivinen usko Temp-Teamin tulevaisuuteen, jota kohti menemme omien tavoitteidemme kuljettamina.

Jaa: