Palaa kaikkiin artikkeleihin,

Temp-Teamin myyjä- ja konsulttitiimi esittäytyy: Kristiinan tarina

Temp-Teamin myynti- ja konsulttitiimissä työskentelee rekrytointi- ja henkilöstövuokrausalan ammattilaisia, joilla on toisiaan täydentäviä taitoja. Olemme sitoutuneet yhtenäiseen päämääräämme tuottaa hyviä asiakas-, työnhakija- ja työntekijäkokemuksia ja tavoitteenamme on ratkaista resursointiin liittyviä pulmia toimimalla kumppanina yrityksille.

Keitä me olemme ja mitä tarkoittaa olla Temp-Teamiläinen? Postaussarjamme toisessa osassa esittelemme Kristiinan, joka työskentelee Temp-Teamin myyntipäällikkönä Jyväskylän alueella.

 

Kristiina - Intohimoinen HR-ammattilainen Jyväskylästä

Energinen ja positiivinen Kristiina rohkaisee aina rehelliseen ja suoraan puheeseen, pitämällä myös huolta kannustavasta ilmapiiristä. Meidän Krisse on intohimoinen HR-ammattilainen, joka haluaa levittää ympärilleen inspiraatiota, motivaatiota ja kykyä rakastaa omaa työtään. Kristiinan utelias ja analyyttinen lähestymistapa kohdata ihmisiä on auttanut häntä menestymään asiakaspalvelussa, myynnissä ja rekrytoinneissa. Hän on 12 vuoden työurallaan onnistunut rekrytoimaan huippuosaajia tiimiin kuin tiimiin.

Kristiina uskoo, että myyntijohdon on kyettävä rakentamaan kilpailuetua, ei pelkästään kehittämään kilpailukykyä. Tämä tarkoittaa mm. myyntijohdon aktiivista roolia tuoteportfolion, palveluiden, ratkaisujen ja ansainta- ja jopa liiketoimintamallien kehittämisessä. Asiakkaat saavat Kristiinasta hyviin tuloksiin keskittyvän, liiketoimintalähtöisen kumppanin. Lisäksi Kristiinan supervoimia ovat numerot ja KPI-mittarit, joiden kautta hänelle on tärkeää tukea yritysten liiketoimintaa keskeisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Kristiina hyödyntää työssään vahvaa asiakaspalveluosaamistaan ja hänellä on paljon annettavaa HR:n ja myynnin alueilla sekä pk-yritysten liiketoiminnan kehittämisessä. Monen vuoden kokemus myyntipäällikkö- ja esimiesrooleista on antanut Kristiinalle ymmärrystä siitä, miten asiakkaiden odotuksiin vastataan ja miten ihmiset saadaan tekemään parhaansa tulosten eteen. Ihmistuntemus, asiakaslähtöisyys ja tiimipelaaminen ovat Kristiinalle tärkeitä arvoja työnteossa.

Vapaa-ajalle vaihtaessaan Kristiina pyrkii jakamaan positiivista elämänasennettaan ympärilleen. Erityisesti hän saa energiaa perheestään sekä Suomen puhtaasta ja säväyttävästä luonnosta. Järvet, joet, metsät, kesän ainutlaatuiset äänet ja talvella valkoinen, paksun lumen peittämä maa ovat Kristiinan arjessa korvaamattomia voimavaroja.

Temp-Teamin myyntipäällikkönä Kristiina haluaa tarjota asiakkaille käytännöllistä ja konkreettista kehittämistä. Asiakkaiden kanssa työskennellessään hänelle on tärkeää olla läsnä, kysyä ja kuunnella, jotta oikeat ratkaisut syntyvät yhdessä.

Jaa: