Palaa kaikkiin artikkeleihin,

Temp-Teamin myyjä- ja konsulttitiimi esittäytyy: Hannan tarina

Temp-Teamin myynti- ja konsulttitiimissä työskentelee rekrytointi- ja henkilöstövuokrausalan ammattilaisia, joilla on toisiaan täydentäviä taitoja. Olemme sitoutuneet yhtenäiseen päämääräämme tuottaa hyviä asiakas-, työnhakija- ja työntekijäkokemuksia ja tavoitteenamme on ratkaista resursointiin liittyviä pulmia toimimalla kumppanina yrityksille.

Keitä me olemme ja mitä tarkoittaa olla Temp-Teamiläinen? Postaussarjamme neljännessä osassa esittelemme Hannan, joka työskentelee Temp-Teamillä HR specialistina ja on Helsingin tiimin uusin vahvistus.

 

 

Hanna keskittyy etenkin vuokratyötoimeksiantoihin

Tehokkaalla ja kekseliäällä Hannalla on vahvaa kokemusta suurien rekrytointiprojektien käynnistämisestä isoille asiakasyrityksille. Hanna on asiakaslähtöinen, lämminhenkinen HR-asiantuntija, jonka työn jälki näkyy mm. toimeksiantojen prosessien suunnittelussa, operatiivisen työn toteuttamisessa ja toimeksiantojen menestyksekkäässä läpiviennissä.

Hannan luova ja rohkea lähestymistapa kohdata ja käsitellä asiakkaiden resurssipulmia on auttanut häntä menestymään henkilöstöpalvelualan ammattilaisena ja tuottanut upeita onnistumisia niin asiakkaiden kuin työnhakijoiden näkökulmista. Hanna on työskennellyt henkilöstöpalvelualalla lähes neljän vuoden ajan, jonka aikana hän on toteuttanut lukuisia rekrytointia eri toimialoille ja tehtävätasoille, sekä tehnyt paljon töitä työnhakija- ja vuokratyöntekijäkokemuksen parantamisen eteen.

 

Tavoitteena parantaa henkilöstövuokrauksen mainetta tavoitteellisen ja palveluhenkisen tekemisen kautta

Hanna hyödyntää työssään intohimoaan ihmisten kanssa työskentelyyn ja kokee erityisen palkitsevana ja motivoivana sellaiset tilanteet, joissa hän pääsee tekemään tiivistä yhteistyötä tiimin ja asiakkaiden kanssa toimivien ratkaisujen löytämiseksi. Hannan kanssa työskennellessä asiakkaat ja työnhakijat saavat kumppanin, joka ei anna helpolla periksi. Ei ihmekään, sillä Hannalla on kunnianhimoinen tavoite parantaa henkilöstövuokrauksen mainetta oman tekemisen kautta ja se tarkoittaa tavoitteellista ja palveluhenkistä työtä ennakkoluulojen rikkomisen eteen.

Mikäli olet lemmikkieläinten ystävä, sinun on tärkeää tietää, että Hanna on uunituore koiran omistaja ja vapaa-ajallaan hän elää parhaillaan ihanassa koiranpentukuplassa Hilma-koiran kanssa. Lisäksi Hanna on pallopelien taituri, erityisesti jalkapallo on lähellä hänen sydäntään.

 

Työssään Hannalle on tärkeää viestiä sidosryhmille omia ja Temp-Teamin arvoja sekä toimia arjessa niiden mukaan. Rekrytoijan työ tarkoittaa Hannalle yhteiskuntavastuullisuutta ja ennen kaikkea merkityksellistä työtä. HR specialistina hän tarjoaa erinomaisen asiakaskokemuksen, luovaa kehittämistä, rekrytointiprosessin tehokasta pyörittämistä sekä aitoa välittämistä ja yhteistyöasennetta.

Jaa: