Palaa kaikkiin artikkeleihin,

TEMP-TEAMin myyjä- ja konsulttitiimi esittäytyy: Essin tarina

TEMP-TEAMin myynti- ja konsulttitiimissä työskentelee rekrytointi- ja henkilöstövuokrausalan ammattilaisia, joilla on toisiaan täydentäviä taitoja. Olemme sitoutuneet yhtenäiseen päämääräämme tuottaa hyviä asiakas-, työnhakija- ja työntekijäkokemuksia ja tavoitteenamme on ratkaista resursointiin liittyviä pulmia toimimalla kumppanina yrityksille.

 

Keitä me olemme ja mitä tarkoittaa olla TEMP-TEAMiläinen? Postaussarjamme viidennessä osassa esittelemme Essin, joka työskentelee TEMP-TEAMillä HR konsulttina Helsingissä.

 

Asiakaspalvelun ammatilaisesta menestyväksi HR konsultiksi

Essi työskentelee TEMP-TEAMillä HR konsulttina monipuolisesti erilaisten rekrytointi- ja vuokratoimeksiantojen parissa vieden menestyksekkäästi läpi niin ohjelmistotestaajan kuin hitsaajankin hakuja. Nykyiseen positioonsa Essi päätyi vuoden 2021 alussa onnekkaiden yhteyksien kautta. TEMP-TEAMissä häntä kiehtoi erityisesti kansainvälinen organisaatio, perheyrityksen ketteryys, vaikutusmahdollisuudet omaan työhön sekä monipuoliset työtehtävät. Essi nostaa esille myös TEMP-TEAMin mahtavan työporukan, jonka ansiosta työpäivät pitävät sisällään remakkaa naurua, yhteisöllisyyttä ja työystävyyttä. Essi itse tunnetaan toimistolla ansioituneena puujalkavitsien viljelijänä.

Essi on aloittanut työuransa kansainvälisen asiakaspalvelutyön parissa jo nuoresta alkaen ja hän on toiminut muun muassa tarjoilijana, hotellivirkailijana, kaupan työntekijänä, baarimikkona ja lentoemäntänä Dubaissa, jossa hän myös asui kolme vuotta. HR ala oli kiehtonut ihmislähtöistä ja asiakaspalveluorientoinutta Essiä jo jonkin aikaa, kunnes hän päätyi henkilöstöpalvelualalle vuonna 2018. Ala vei nopeasti mukanaan ja samalla hyväksi havaitulla tiellä ollaan edelleen.

 

 

Ihmislähtöisyys tekemisen keskiössä

Essi haluaa aina kohdelle toisia ihmisiä, kuten hän haluaisi kohdeltavan itseään. Ihmislähtöisyys näyttelee pääroolia Essin työssä sekä kaikissa kohtaamisissa ihmisten kanssa. Hän haluaa tarjota mielekkäitä kohtaamisia niin hakijoilleen, työntekijöilleen kuin asiakkailleen heidän kanssa asioidessaan. Tässä tavoitteessaan hän tuntee onnistuvansa erityisesti silloin, kun ikävästä uutisesta, kuten ei kiitos -soitosta, saa jätettyä positiivisen muiston hakijalle. Essiltä löytyy aina aikaa olla läsnä ihmisiä kohdatessaan, kuunnella heitä ja tarjota tukeaan asiassa kuin asiassa.

Uteliaana luonteena Essiä kiehtoo HR työssä erityisesti erilaisten ihmisten tarinoiden kuuleminen. Essi kokee hänen työstään löytyvän paljon merkityksellisyyttä, sillä hän voi omalla työpanoksellaan auttaa hakijoitaan työllistymään ja tätä kautta vaikuttamaan heidän elämäänsä positiivisesti. Essin tavoitteena HR konsulttina on löytää oikea tekijä oikeaan tehtävään oikeaan aikaan. Tässä onnistuminen on hänelle myös suuri motivaattori.

 

 

Asiakaskokemus osana TEMP-TEAMin kasvutarinaa

Essi on innoissaan mukana TEMP-TEAMin kasvutarinassa ja hän uskoo matkan tarjoavan hänelle itselleenkin laajempaa ymmärrystä henkilöstöpalvelualasta sekä HR – ja rekrytointityön tulevaisuudesta. Essi uskoo laadukkaan asiakaskokemuksen olevan avainasemassa TEMP-TEAMin menestyksessä niin hakijoiden, työntekijöiden kuin asiakkaidenkin suuntaan. Hän ymmärtää, että laadukas asiakastyö ei tarkoita kaikille samoja asioita ja tästä syystä on äärimmäisen tärkeää tuntea asiakas ja hänen tarpeensa. Essille jokaisen hakijan, työntekijän ja asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja niiden täyttäminen on sydämenasia. Hän haluaakin omalta osaltaan viedä TEMP-TEAMin hakija-, työntekijä- ja asiakaskokemusta eteenpäin ja lisätä rekrytointiprosessien läpinäkyvyyttä, avoimuutta sekä viestintää.

 

 

Missä voit törmätä Essiin töiden ulkopuolella?

Vapaa-aikansa Essi käyttää matkustamiseen ja luonnossa liikkumiseen. Korona-aikana erityisen tutuksi on tullut Lapin maisemat ja hän onkin valloittanut muun muassa Kiilopään Saariselällä. Essi suosittelee kohdetta helppona patikointina ja vinkkaa myös parhaat retkieväät: trangialla valmistettu pasta garbonara sekä Pepsi Max.

Ulkomailla Essi on asunut useaan otteeseen ja reissannut paljon ja seuraavaksi hän aikoo suunnata Brasiliaan, kunhan matkustaminen on taas turvallista. Ensimmäisen korona-ajan jälkeisen matkan pohtijaa Essi neuvoo tutustumaan Lissaboniin – kaupunki tarjoaa sekä rantaa, historiaa, lämpimiä ilmoja että herkullista ruokaa. Lisäksi hän rohkaisee jokaista kokeilemaan edes kerran elämässään yksin matkustamista, mikä antaa erilaista vapautta reissaamiseen ja kasvattaa myös itseluottamusta.

Tässä alla olevasta kuvasta voit bongata TEMP-TEAMin reissunaisen Essin Kiinan muurilta.

Jaa: