Palaa kaikkiin artikkeleihin,

Temp-Teamin myyjä- ja konsulttitiimi esittäytyy: Aleksin tarina

Temp-Teamin myynti- ja konsulttitiimissä työskentelee rekrytointi- ja henkilöstövuokrausalan ammattilaisia, joilla on toisiaan täydentäviä taitoja. Olemme sitoutuneet yhtenäiseen päämääräämme tuottaa hyviä asiakas-, työnhakija- ja työntekijäkokemuksia ja tavoitteenamme on ratkaista resursointiin liittyviä pulmia toimimalla kumppanina yrityksille.

Keitä me olemme ja mitä tarkoittaa olla Temp-Teamiläinen? Postaussarjamme kolmannessa osassa esittelemme Aleksin, joka työskentelee Temp-Teamin myyntipäällikkönä Helsingissä.

Lempeä ja hyväntuulinen Aleksi on työskennellyt myyntipäällikön roolissa jo suhteellisen pitkään. Ensimmäisen kosketuksen henkilöstövuokraukseen hän sai työskennellessään itsekin vuokratyöntekijänä. Siirtyessään myöhemmin kyseisen henkilöstöpalvelualan yrityksen omaan tiimiin Aleksi on ehtinyt tukea asiakkaita erilaisissa resursointiin liittyvien pulmien ratkomisessa jo yli seitsemän vuoden ajan. Temp-Teamille siirtyessään Aleksi on tuonut mukanaan arvokasta kokemusta lukuisten onnistuneiden rekrytointien toteuttamisesta monipuolisille toimialoille.

Aleksi pistää itsensä peliin persoonana jokaisessa asiakaskohtaamisessa ja on aina valmis sparraamaan ja pohtimaan ratkaisuja vaihtuvuuden hillitsemiseen, työnhakijapulaan tai rekrytointiprosessin tehostamiseen. Aleksin ammatillinen osaaminen on muovautunut vahvasti tulosorientoituneessa ympäristössä, antaen hänelle hyvät valmiudet palvella yritysasiakkaita, jotka arvostavat nopea reagointikykyä ja tehokasta työskentelyotetta.

Aleksin intohimo toteuttaa laadukkaita myynti- ja rekrytointiprosesseja sekä hänen ihmisläheinen, aidosti välittävä asenteensa asiakkaita ja työnhakijoita kohtaan tarttuu äärimmäisen helposti myös hänen kanssaan työskenteleviin. Työhistoriansa aikana hän on arvostanut mahdollisuuksia päästä oppimaan niin kollegoilta kuin pitkäaikaisilta asiakkailta. Arjessa hän pyrkii itsekin innostamaan muita kehittymään ja pyrkimään parempaan.

Kun Aleksi ottaa vapaalla rennommin, hän viettää aikaa perheensä ja laajan kaveripiirinsä kanssa. Hänellä on myös vahva urheilutausta, etenkin jääkiekossa ja jalkapallossa. Urheilu on ollut Aleksille tärkeä henkireikä koko elämän. Tavoitteellisen joukkueurheilun kautta hän on saanut tärkeää kokemusta sitoutumisesta ja yhteisistä haasteista yhdessä selviytymisestä. Alla olevassa kuvassa oikealla Aleksi, vasemmalla Temp-Teamin toimitusjohtaja Mika.

Aleksi kokee, että Temp-Teamin asiakkaat hyötyvät rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluistamme erityisesti ketteryytemme, aidon palveluasenteemme sekä vahvan ammattiosaamisemme ansiosta. Aleksi näkemyksen mukaan olemme olemassa asiakkaitamme – niin työnantajia kuin työnhakijoita – varten. Omalla toiminnallaan hän haluaa rakentaa luottamukseen perustuvaa, pitkäjänteistä yhteistyötä, sekä välillä vähän myös ravistella totuttuja ajatuskulkuja ja toimintamalleja.

Jaa: