Palaa kaikkiin artikkeleihin,

Perehdytyksen kehittämisen mahdollisuudet - Aamutilaisuus 6.2.2019

Isännöimme 6.2.19 klo 9 alkaen HENRY ry:n aamutilaisuutta, jossa keskustellaan uudesta lähestymistavasta perehdytykseen konkreettisten esimerkkitapausten avulla. Puhujana toimii organisaatiopsykologi Christian Harpelund Onboarding Groupilta.

Aamutilaisuus on avoin HENRY:n jäsenille, jotka voivat ilmoittautua tapahtumaan yhdistyksen verkkosivuilla (www.henry.fi).

Jos et ole HENRY:n jäsen, mutta haluaisit mukaan keskusteluun, järjestämme toisen tilaisuuden toimistollamme Länsi-Pasilassa samana päivänä klo 15 alkaen. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viestiä osoitteeseen san@temp-team.fi 1.2.2019 mennessä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Perehdytyksen kehittämisen mahdollisuudet

Jokainen meistä tuntee perehdytyksen merkityksen. Onnistunut perehdytysprosessi rakentaa positiviista työnantajamielikuvaa ja johtaa palkitseviin työsuhteisiin. Haluamme parantaa perehdytyksen laatua, sillä tiedämme, mitä epäonnistuminen voi maksaa. Mikäli työntekijät eivät koe tulleensa huomioiduiksi jo perehdytysvaiheessa, he todennäköisemmin jättävät työnsä. Yrityksiltä kuitenkin puuttuu yllättävän paljon tietoa ja osaamista asian korjaamiseksi. Moni on juuttunut ”muistilista”-tyyppiseen lähestymistapaan, joka ei ota huomioon yksilöllistä kokemusta, eikä lisää työhön sitoutumista.
 
Tilaisuuden puheenvuoro perustuu tammikuussa julkaistavaan “Onboarding: Getting New Hires off to a Flying Start”-kirjaan, jonka tanskankielinen alkuperäisteos on saanut lukuisia palkintoja ja mainintoja kotimaassaan. Tutkimustiedon ja 20 vuoden kokemuksen pohjalta kirjoittajat ovat kehittäneet Onboarding-mallin, joka rakentuu kuudesta ulottuvuudesta. Mallin avulla voidaan suunnitella ja toteuttaa systemaattinen perehdytysprosessi.
 
Puhuja Christian Harpelund on työssään erikoistunut perehdytysprosessien kehittämiseen. Hän on yksi ”Onboarding – Getting New Hires Off to A Flying Start” (2019) kirjoittajista ja Onboarding Groupin perustajajäsen. Harpelund saapuu Suomeen TEMP-TEAM Finland Oy:n yhteistyökumppanina. Puheenvuoro on englanniksi.

 

Jaa: