Palaa kaikkiin artikkeleihin,

Joululahja Itämerelle

Tänä vuonna lahjoitimme joululahjarahamme Itämeren puhdistamistyölle, John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille. Näiden hankkeiden tavoitteena on ratkaista Itämeren suurin ongelma vähentämällä meren liikarehevöitymistä ja palauttamalla sen oikea ravinnetasapaino. Ympäristönsuojelu on tärkeä osa TEMP-TEAMin ympäristö- ja yhteiskuntavastuun kantamista. Lahjoituksilla ja omalla toiminnallamme haluamme tukea työtä, jolla pyritään säilyttämään elinkelpoinen ja hyvinvoiva ympäristö myös jälkipolville.

Tänä vuonna lahjoitimme joululahjarahamme Itämeren puhdistamistyölle, John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille. Näiden hankkeiden tavoitteena on ratkaista Itämeren suurin ongelma vähentämällä meren liikarehevöitymistä ja palauttamalla sen oikea ravinnetasapaino.

Ympäristönsuojelu on tärkeä osa TEMP-TEAMin ympäristö- ja yhteiskuntavastuun kantamista. Lahjoituksilla ja omalla toiminnallamme haluamme tukea työtä, jolla pyritään säilyttämään elinkelpoinen ja hyvinvoiva ympäristö myös jälkipolville.

 

Lisätietoa Itämeren suojelutyöstä

Jaa: