Palaa kaikkiin artikkeleihin,

Älä tule paha vuosi, tule hyvä vuosi

Vuosi 2020 on ollut kaikilla osa-alueilla täysin omaa luokkaansa – niin hyvässä kuin pahassa. Me TEMP-TEAMillä olemme hyvin kiitollisia siitä, että olemme pystyneet menestymään työssämme tänä vuonna ja samalla toivotamme vuoden 2021 uusine haasteineen innolla tervetulleeksi.

 

Työn ja tekijän saattaminen yhteen on ollut erityisesti tänä vuonna kunnia-asia

Maailmanlaajuinen pandemia on kuluvana vuotena koskettanut ja haastanut meitä TEMP-TEAMiläisiä aivan, kuten kaikkia muitakin henkilöstöpalvelualan firmoja – on hypitty digiloikkia, ratkaistu nopeasti muuttuvia henkilöstötarpeita ja työllistetty koronan seurauksena lomautettuja ja irtisanottuja osaajia.

Olemme hyvin kiitollisia siitä, että meillä on ollut etuoikeus tehdä työtämme ja työllistää ihmisiä asiakasyrityksiemme tarpeisiin näinä haastavinakin aikoina. Erityisen ylpeitä olemme siitä, että olemme tänä vuonna kasvattaneet taitavien temppiemme joukkoa ja nähneet heidän onnistuvan, kehittyvän ja nauttivan työssään. Haluamme kiittää jokaista yhteistyökumppaniamme, asiakastamme, hakijaamme ja temppiämme kuluneesta vuodesta – ilman teitä ei olisi meitä!

 

Kaasuttaen kohti kehityksen vuotta 2021

Näin vuoden vaihteessa haluamme kertoa teille, miksi olemme erityisen innoissamme ensi vuodesta. Pysähdyimme loppuvuodesta koko TEMP-TEAM Suomen myynti- ja konsulttikokoonpanon voimin miettimään sitä, keitä me olemme yksilöinä ja yhtenä tiiminä sekä minkälaisten arvojen mukaan haluamme työtämme tehdä.

Huomasimme nopeasti, että perheyrityksemme on osannut vetää puoleensa kanssaan samoja ihmisläheisiä arvoja jakavia henkilöitä, joiden tekemisen keskiöstä löytyy tahtotila työskennellä ihmiseltä ihmiselle. Meillä on tiiminä suuri palo kehittyä ja kehittää sekä menestyä ja tavoitella kasvua niin osaamispääoman kuin eurojenkin muodossa. Tämän innostavan ajatusriihen päätteeksi pääsimme itse määrittelemään itsellemme arvopohjan, johon tulevina vuosina haluamme kaiken toimintamme perustaa.

Mitä arvoja toimintamme ytimeen vuodelle 2021 sitten valikoitui? Niistä kuulette myöhemmin lisää, kun avaamme tarinaamme arvojemme kautta alkuvuodesta enemmän – jäättehän siis kuulolle! TEMP-TEAMin lisäksi pääset tutustumaan myös ihmisiin yrityksen takana, kun esittelemme Suomen tiimistä meistä jokaisen. Meidän tiimimme on täynnä aivan mahtavia yksilöitä ja emme malta odottaa, että pääsemme kertomaan heistä lisää!

TEMP-TEAM toivottaa kaikille mukavaa vuoden vaihdetta sekä menestyksekästä vuotta 2021!

 

Ps. Tiesitkö, että YK:n Global Compact -ohjelman jäsenenä TEMP-TEAM on sitoutunut suojelemaan ympäristöä ja vähentämään hiilijalanjälkeä. Osana tätä aloitimme vuonna 2016 Plant a Tree -kampanjan. Se tarkoittaa, että istutamme puun jokaisen täyttämämme toimeksiannon kunniaksi. Jatkamme puiden istuttamista myös vuonna 2021, eli jos työllistyt kauttamme tai saat työntekijän kauttamme, teet samalla ekoteon!

Jaa: