Palaa kaikkiin artikkeleihin,

6 näkökulmaa: Kuinka otat tulevasta kesästä kaiken irti

KPI:t, budjetti, myynti ja tyytyväiset työntekijät ovat aina ajankohtaisia asioita. Päteekö tämä myös kesällä? Pidätkö vauhdin päällä vai tyydytkö vain yrityksen pystyssä pitämiseen? Oletko miettinyt, löytyykö sinulta hyödyntämätöntä potentiaalia liiketoimintasi vahvistamiseksi? Tarjoamme sinulle 6 näkökulmaa, joiden avulla saatat saavuttaa unohtumattoman kesän!

 1. Tehokkuus: Pidätkö pyörät pyörimässä?

Kieltäydytkö tilauksista, koska tuotantosi toimii puoliteholla tai se on kokonaan suljettu? Vai onko kesä sittenkin sesonkiaikaasi?

Kesätyöntekijöiden avulla sinulla on loistavat mahdollisuudet pitää bisnes pyörimässä vakituisen henkilöstön lomaillessa.

2. Työntekijäsuhteet: Kasvata työntekijöiden tyytyväisyyttä

Lomapalapelin kokoaminen ei ole helppoa – kaikki haluavat olla vapaalla samaan aikaan ja joku todennäköisesti joutuu pettymään. Kesäsijainen saattaa olla vastaus ongelmaan. Mitä paremmin pystyt vastaamaan lomatoiveeseen KYLLÄ, sitä paremmat mahdollisuudet työntekijällä on ratkaista oman palapelinsä esimerkiksi koulun lomiin, perhesuunnitelmiin, festivaaleihin tai lomamatkoihin liittyen. Näin vahvistat sekä työnantajabrändiäsi että suhdettasi työntekijöihin.

3. Ajoitus: Toteuta kesäprojektisi

Onko sinulla projekti, johon ei ole koskaan aikaa? Onko kesä paras aika toteuttaa projekti, koska silloin sillä on pienin vaikutus liiketoimintaan?

Ratkaisu voi löytyä projektityöntekijän palkkaamisesta:

  • Kaipaako arkisto siivoamista?
  • Päivitetäänkö asiakasrekisteri?
  • Olisiko aika tehdä varaston suursiivous?

4. CSR: Anna mahdollisuus

Kesätyö voi olla monelle kokemus, joka edesauttaa tutkinnon suorittamisessa tai työelämään pääsyssä. Hyödynnä kesätöistä saatuja kokemuksia, tietoja, taitoja ja ideoita oman liiketoimintasi vahvistamiseksi. Pohdi, olisiko kesätyöntekijässä potentiaalia vakituisen roolin täyttämiseksi?

5. Valmistaudu odottamattomaan: Varasuunnitelma takataskussa lomia varten

Vaikka palapeli kesälomien osalta ratkeaisikin, aina on mahdollisuus, että työntekijä päätyy lähtemään. Tällöin nopea reagointi on tärkeää, jotta kriittiset asiat saadaan tehtyä. Mikäli sijaisen etsiminen ei omasta takaa onnistu, ota yhteyttä henkilöstöalan yritykseen.

6. Suorituskyky: Perehdyttäminen nopeutetulla aikataululla

Jos palkkaat kesätyöläisiä, on tärkeää, että he pääsevät kiinni työtehtäviinsä nopeasti. Vakituisen henkilöstön lomaillessa on vähemmän niitä, joiden puoleen kääntyä ongelmien ilmetessä.

Näytä, että kesäsijaisia odotetaan ja anna heille parhaat eväät menestymiseen heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Esimerkiksi videon avulla voit kätevästi välittää:

  • Tervetuloa meille -viestin
  • Työohjeet
  • Tärkeät liiketoimintaprosessit ja ohjeistukset

Onko tämä kesä, jolloin voit sanoa kyllä ​​kaikille asiakkaillesi?

Entä onko tämä myös kesä, jolloin yrityksesi ei ole suljettu, ja jona voit täyttää kaikkien lomatoiveet?

Onko sinulla tänä kesänä suunnitelmia, haasteita tai konkreettisia tarpeita henkilöstöön liittyen? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme ikimuistoisen kesän luomisessa!

Jaa: