Oikeat henkilöstövalinnat ovat tärkeitä jokaiselle organisaatiolle, koska työntekijät ovat menestyksekkään liiketoiminnan perusta. TEMP-TEAMissä haluamme tuottaa lisäarvoa tarjoamalla henkilöstöratkaisuja, joissa otamme huomioon yrityksesi erityistarpeet. Yhteistyössä rakennamme juuri teille sopivan, ammattimaisen ja ansiokkaan palvelukokonaisuuden. Autamme täyttämään henkilöstötarpeenne, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan.

REKRYTOINTI

Rekrytointi

Etsit sitten vakituista tai määräaikaista työvoimaa, autamme sinua löytämään uudet työntekijäsi. Rekrytoidessamme haluamme oppia tuntemaan sekä yrityksenne että työnhakijamme mahdollisimman hyvin, jotta voimme saattaa yrityksenne yhteen juuri oikeiden ihmisten kanssa.

Rekrytointi voidaan toteuttaa avoimena tai anonyymina hakuna. Sopivia kandidaatteja kerätään työpaikkailmoituksella ja etsimällä aktiivisesti TEMP-TEAMin CV-pankista ja muista lähteistä. Perinteisten keinojen lisäksi etsimme jatkuvasti uusia tapoja houkutella työnhakijoita. Tarpeenne mukaan osallistumme haastatteluihin ja tarjoamme tukea valintapäätöksen tekemiseen.

Kansainväliset resurssimme mahdollistavat rekrytoinnin myös Suomen ulkopuolella. Strategisesti tärkeiden roolien täyttämiseen tarjoamme suorahakupalvelua.

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on erinomainen ratkaisu määräaikaisiin henkilöstötarpeisiin, kuten kertaluontoisiin projekteihin ja sijaisuuksiin. Se on helppo ja kohtuullisen riskitön tapa täyttää hetkellinen työvoiman tarve tai testata henkilön sopivuutta uuteen tehtävään. Henkilöstövuokraus sopii myös toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Vuokratyöpaikka voidaan täyttää työpaikkailmoituksen avulla tai etsimällä sopivia kandidaatteja TEMP-TEAMin CV-pankista ja muista lähteistä. Myös yrityksenne oma työnhakija on mahdollista palkata TEMP-TEAMin vuokratyöntekijäksi. Helpotamme sinun työtäsi huolehtimalla käytännönjärjestelyistä rekrytoinnista palkkaukseen.

Henkilöstövuokrauspalveluumme kuuluu:

  • Työsopimuksen laatiminen ja siihen liittyvistä ehdoista sopiminen
  • Työsuhteeseen ja työehtosopimuksiin liittyvien asioiden hoitaminen
  • Tuntikirjanpito
  • Palkanlaskenta ja maksaminen
  • Työnantajan maksut ja raportit
  • Työterveyshuolto
  • Sairausajan palkka
  • Työtodistus

Laatu on avainsana rekrytoinneissa

Työtämme ohjaa halu tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa, joka rakentuu laadukkaista hakijoista. On sekä työnantajan että työnhakijan etu, että henkilö rekrytoidaan hänelle sopivaan tehtävään ja organisaatioon. Siksi hyödynnämme erilaisia välineitä hakijoiden osaamisen ja soveltuvuuden todentamiseen.
Hakijaprofiili
Hakijaprofiili
Henkilökohtainen haastattelu
Henkilökohtainen haastattelu
LinkedIn-profiili
LinkedIn-profiili
Sosiaalinen media
Sosiaalinen media
Suositussoitot
Suositussoitot
Kykytestaus
Kykytestaus
Persoonallisuustestaus
Persoonallisuustestaus

Tiedämme mitä teemme

OTA YHTEYTTÄ