; Henkilöstöpalvelua sydämellä ;

Keitä me olemme?

TEMP-TEAM on yhtenä Pohjoismaiden vahvimmista henkilöstöpalveluyrityksistä rekrytoinut ja vuokrannut ammattilaisia lukuisille eri aloille jo 35 vuoden ajan.

Monilla toimialoilla on huutava pula eritasoisista osaajista ja tämä asettaa haasteita yritysten rekrytoinneille. TEMP-TEAMin tehtävänä on saattaa yhteen osaavat, ammattitaitoiset työntekijät ja työnantajat.

Ymmärrämme kuinka henkilöstötarpeet voivat hetkessä muuttua ja olemme tottuneet reagoimaan nopeasti tällaisissa tilanteessa.

Työntekijöiden, asiakkaiden ja työnhakijoiden hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää ja täten toimintamme kulmakivi. Kehitämme toimintojamme asiakkaiden ja työntekijöiden vaatimusten mukaisesti muun muassa toteuttamalla sekä asiakas- että työntekijätyytyväisyyskyselyitä vuosittain.

Arvomme heijastuvat yrityskulttuuriin

TEMP-TEAMin arvoina ovat aktiivisuus, avoimuus ja laadukkuus.

Aktiivisuuden määritteitä työssämme ovat läheinen yhteistyö, pitkäjänteisyys, sitoutuneisuus ja halu menestyä.

Avoimuutemme näkyy rehellisenä ja luotettavana toimintana, selkeästi viestien, työympäristöä kunnioittaen.

Laadukkaan työskentelymme kulmakiviä ovat eettisyys ja erinomaisuus. Yhtään liioittelematta uskomme meillä olevan rekrytointialan parhaat työntekijät!.

_MG_1954_FO1.jpg

Vaadimme paljon itseltämme
 

TEMP-TEAM edellyttää kaikilta työntekijöiltään laadukasta työpanosta ja eettistä toimintaa. Samat kriteerit koskevat myös asiakasyrityksiämme. Teemme kaikkemme luodaksemme iloisen ja menestyvän työilmapiirin.