; Työnhaku ;

Työnhaku

Työnhakuprosessi on muuttunut vuosien mittaan, Internet valtaa alaa ja työtehtäviä vaihdetaan useammin kuin ennen. Myös työnhaun vaatimukset ovat kasvaneet. Asianmukainen ansioluettelo, hakemus ja menestyksekäs työhaastattelu lisäävät työnhakijan mahdollisuutta saada unelmiensa työpaikka. TEMP-TEAMin tehtävänä on yhdistää työntekijä ja työntekijää etsivä yritys. Anna meidän auttaa sinua työnhakuprosessissasi, olemme rekrytoinnin ammattilaisia.

 

Miten TEMP-TEAM voi olla avuksi?

Kauttamme löydät:

• Vakituisia työtehtäviä
• Määräaikaisia työtehtäviä

Palvelumme perustana on tutustua työnhakijoihimme mahdollisimman hyvin ennen hakijan suosittelemista asiakasyritykseen.

TEMP-TEAMin rekrytointiprosessi sisältää:

• Henkilökohtaisen haastattelun
• Henkilökohtaisen hakijaprofiilin laadinnan
• Suositusten tarkastamisen kahdelta aikaisemmalta työnantajalta
• Henkilö-tai soveltuvuusarvioinnin (tarvittaessa)

Työnhakijan tulisi varata aikaa haastattelua varten vähintään tunnin verran. Hakija antaa TEMP-TEAMille suosittelijoidensa yhteystiedot haastattelun yhteydessä.

Mikäli hakijalle tehdään soveltuvuudenarviointi, annamme henkilökohtaisen palautteen arvioinnin tuloksista. Soveltuvuudenarviointimme on hakuprosessia tukeva toiminto, jonka avulla saamme arvokasta lisätietoa hakijasta ja hänelle parhaiten sopivista työtehtävistä.

temp-team_1.gif

”Minut haastatteli asiantunteva rekrytointikonsultti, jonka ansiosta haastattelutilanteesta jäi positiivinen ja hyvä mielikuva. TEMP-TEAMin kautta sain neljän kuukauden määräaikaisen työsuhteen jälkeen vakituisen kokopäiväisen työn samassa asiakasyrityksessä".

Työntekijätyytyväisyys tutkimuksen tuloksia