Tampere

Technopolis Yliopistonrinne
Kalevantie 2
33100 Tampere

Puhelin: 0207 414 850

Sähköposti: info@temp-team.fi

Linda Stenholm-Dia

Linda Stenholm-Dia

Sales Manager

Puh: +358 40 681 1411

linda.stenholm-dia@temp-team.fi

Linda Stenholm-Dia

Kannustava, optimistinen ja välittävä Linda on työskennellyt läpi työuransa erilaisissa ratkaisumyynnin sekä kouluttajan työtehtävissä. Henkilöstöratkaisujen maailmaan Temp-Teamille Linda astui vuonna 2021. Linda haluaa omalla työllään edustaa yrityksemme arvoja ja hän toivoo myös yhteistyökumppaneilta löytyvän saman ihmisläheisen arvopohjan. Lindasta saat avoimen, luotettavan ja aidosti asiakkaistaan välittävän yhteistyökumppanin, jonka puoleen voit kääntyä asiassa kuin asiassa.

Kristiina Kallio

Kristiina Kallio

Sales Manager

Puh: +358 40 500 2830

kristiina.kallio@temp-team.fi

Kristiina Kallio

Suorapuheinen ja intohimoisesti työhönsä suhtautuva Kristiina on työskennellyt henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2019. Ennen Temp-Teamille tuloaan hän on tehnyt kymmenen vuoden työuran vähittäiskaupan alalla, jossa hän on työskennellyt myynti- ja aluepäällikkönä. Kristiina haluaa auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja toimintansa haasteisiin ja ongelmakohtiin onnistuneiden henkilöstöratkaisujen kautta, jotka hän toteuttaa läpinäkyvästi ja vastuullisesti asiakkaan tarpeiden tuntemisen ja inhimillisyyden ollessa tekemisen keskiössä. Kristiinasta saat rehellisen yhteistyökumppanin, joka työskentelee kanssasi aidosta halusta olla yrityksellesi avuksi ja lupaa ainoastaan sen, mitä pystyy lunastamaan.

Reeta Hankilanoja

Reeta Hankilanoja

HR Consultant

Puh: +358 40 564 4221

reeta.hankilanoja@temp-team.fi

Reeta Hankilanoja

Kokeilunhaluinen ja rempseä Reeta on työskennellyt henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2019, ja hänelle on tullut tutuksi niin pienen kuin suuren volyymin rekrytoinnit ja HR työ. Tätä ennen Reeta on työskennellyt erilaisissa myyjän ja myymälävastaavan rooleissa. Reeta rakastaa HR -konsultin työssään erityisesti erilaisten ihmisten tapaamista ja hänen tavoitteenaan on löytää oikeat työntekijät oikeisiin työpaikkoihin ja onnistua työssään niin, että työntekijät ovat motivoituneita työssään vielä vuosienkin päästä. Saat Reetasta molemminpuolista luottamusuhdetta vaalivan ja innostavan yhteistyökumppanin, jolle sinun ja yrityksesi tunteminen on menestyksekkään yhteistyön ytimessä.