Tekniikka

Valmet DNA -suunnittelija (PCS-Engineering Oy)

PCS-Engineering Oy

JYVÄSKYLÄ
Sopimuksen mukaan
06.11.2023
1 avoimet työpaikat
Vakituinen

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

Etsimme asiakkaallemme PCS-Engineering Oy:lle Valmet DNA -suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään.

Haemme Jyväskylän toimipisteelle Valmet DNA -kokemusta omaavaa suunnittelijaa, joka tulee työskentelemään teollisuuden automaatioprojektien parissa. PCS-Engineering Oy:llä palvelut kattavat teollisuuden sähkö- ja automaatioalan projektinhoitopalvelut, suunnittelun, asennusvalvonnan, laitetoimitukset sekä ohjelmoinnit käyttöönottoineen.

Valmet DNA -suunnittelijana tulet työskentelemään Valmet DNA -järjestelmien parissa. Työssäsi osallistut asiakasprojektien läpivientiin alusta loppuun. Tulet siis tekemään sovellussuunnittelua, olemaan läsnä projektin testivaiheessa sekä mukana projektin käyttöönotossa asiakkaan tiloissa. Asiakkaina on kansainvälisesti toimivia suomalaisia vienti- ja teknologiayrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita, joihin PCS-Engineering on vuosien varrella luonut vakiintuneet toimittajasuhteet.

Mitä toivomme sinulta:
 
  • Insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta
  • Vähintään kahden vuoden kokemusta Valmet DNA -ohjelmoinnista ja valmiutta oppia myös uusia työkaluja
  • Valmiutta matkustaa projektien käyttöönottoon liittyen
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työotetta sekä valmiutta tiimityöskentelyyn
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista
Mitä PCS-Engineering tarjoaa?

PCS-Engineerillä henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys on kaiken ydin. Suunnittelijana sinuun luotetaan tekijänä ja saat vapaasti valita itsellesi sopivan työskentelytyylin. Voit siis tehdä työsi joko kotoa tai toimistolta käsin. Olit sitten kotona tai toimistolla, pääset mukaan kannustavaan ja sinun työtäsi tukevaan työyhteisöön.

Työssä ja vapaa-ajalla viihtymistäsi tuetaan kattavien henkilöstöetujen avulla. PCS-Engineering tarjoaa muun muassa terveysvakuutuksen, hammashoitoedun, hierontaedun, työsuhdepolkupyöräedun sekä liikuntakeskusedun. Voit myös nauttia henkilöstön käytössä olevasta Levin lomamökistä ja veneestä.

Kuinka voit hakea tehtävää?

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi, ansioluettelosi ja hakukirjeesi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Temp-Team Finland Oy toimii rekrytointikumppanina. Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR-konsultit Milla Äikäs ja Annika Venäläinen. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Millan tai Annikan arkisin kello 10–14 joko numerosta 040 184 3384 / 045 633 0276 tai sähköpostitse milla.aikas@temp-team.fi / annika.venalainen@temp-team.fi.
 
PCS-Engineering on Oulussa vuonna 2004 perustettu insinööritoimisto, joka on keskittynyt teollisuuden sähkö-, instrumentointi- ja automaatioalan asiantuntijatehtäviin. Meidän palvelumme kattavat mm. sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun sekä asennusvalvonta ja käyttöönottopalvelut niin kotimaassa kuin ulkomailla. Henkilökuntamme koostuu yli viidestäkymmenestä sähkö- ja automaatioalan ammattilaisesta, jotka työskentelevät Oulun, Jyväskylän, Seinäjoen tai Rovaniemen toimipisteillämme.