Teollisuus/Tuotanto

Tuotantotyöntekijä maalaamoon (Vantaan Polttomaalaamo Oy)

Vantaan Polttomaalaamo Oy

Vantaa
Sopimuksen mukaan
04.06.2024
1 avoimet työpaikat
Määräaikainen

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

Mistä on kyse?

Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaan Polttomaalaamo Oy:lle tuotantotyöntekijää maalaamoon. Työtehtäviisi kuuluvat osaamisesi mukaan hiomista, suojaamista, jauhemaalaamista ja pakkaamista. Työskentelet arkisin klo 7.00-16.00 välillä päivittäisen työajan ollessa 9 tuntia, viikoittain työtunteja kertyy 40 h/vko. Sinulla tulisi olla myös valmius iltavuorojen tekemiseen.

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan ja voit päästä aloittamaan työt piankin! Vantaan Polttomaalaamo on suljettuna 15.7.-28.7.2024, joten tälle ajalle työtä ei ole tarjolla. Kanssasi tehdään määräaikainen työsopimus lokakuun 2024 loppuun asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen.


Oletko sinä etsimämme tekijä?

Arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, erityisesti kokemus jauhemaalauksesta on eduksi. Kokemusta sinulla ei kuitenkaan välttämättä ole tarvinnut kertyä paljolti, sillä tehtävään koulutetaan kattavasti. Tärkeintä on innostus ja kiinnostus alaa kohtaan! Mikäli nautit tarkkuutta vaativasta ja fyysisestä työstä, voit olla etsimämme tekijä. Tehtävään vaaditaan suomen kielen taitoa.


Lisätietoja:

Valittu henkilö työllistyy määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Temp-Teamin kautta lokakuun 2024 loppuun asti, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus on sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa Janita Mikkola. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Janitalta maanantaista 27.5. alkaen joko sähköpostitse janita.mikkola@temp-team.fi tai puhelimitse 040 455 2130.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!
 
Vantaan Polttomaalaamo Oy on vuonna 1954 perustettu, jo kolmannessa polvessa toimiva maalaamopalveluita tarjoava perheyritys. Olemme vuosien saatossa tulleet valaisimien ja maalipurkin kansien kautta elektroniikkateollisuuden ja muiden laitevalmistajien alihankkijaksi. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua pienten- ja keskisuurten tuotesarjojen pintakäsittelyyn ja maalaukseen. Nykyään asiakkainamme onkin useita johtavia suomalaisia vientiyrityksiä. Tarjoamme laadukkaat jauhemaalaukset ja märkämaalaukset omassa maalaamossamme Vantaalla loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin, Espoon ja muun Uudenmaan alueelta. Olemme tunnettuja huolellisesti tehdystä työstä, tunnollisesti toteutettu työ ja ensiluokkainen palvelu ovatkin meille kunnia-asia. Kun laatu ratkaisee – VPM hallitsee