Myynti/Markkinointi

Ratkaisumyyjä (Grants Funding Oy)

Grants Funding Oy

Jyväskylä
Sopimuksen mukaan
15.11.2023
2 avoimet työpaikat
Vakituinen

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

Grants edustaa Suomen johtavaa osaamista julkisessa rahoituksessa. Olemme yritysten kasvurahoitusten asiantuntija, joka muuttaa toimialan pelisääntöjä tekoälypohjaisella digitalisaatiolla ja korkeatasoisella asiantuntijaosaamisella. Teemme kasvurahoituksen hakemisen miellyttäväksi ja mutkattomaksi jokaiselle yritykselle, erityisesti niille, jotka panostavat kasvuunsa intohimoisesti ja merkityksellisesti.

Grants tekee yhteistyötä ympäri Suomea toimivien asiakasyritystensä kanssa. Päätoimipaikkamme on Jyväskylässä, ja työllistämme tällä hetkellä noin 20 kasvurahoituspalveluiden ammattilaista markkinoinnin, myynnin, asiantuntijatyön ja digitaalisen kehityksen osa-alueilla.

Voit käydä tutustumassa yritykseen tarkemmin täältä.

****

Etsimme asiakkaallemme Grants Funding Oy:lle asiakaskeskeistä ratkaisumyynnin ammattilaista ratkaisumyyjän rooliin Jyväskylään.

Mistä on kyse?

Ratkaisumyyjänä tulet työskentelemään suomalaisten yritysten parissa ja tavoitteesi on auttaa yrityksiä kasvu- ja kansainvälistymistavoitteissa Grantsin palveluiden avulla. Keskustelet potentiaalisten kasvu- ja kehittymishaluisten yritysten kanssa ja ohjaat heitä Grantsin kattavien kasvurahoituspalveluiden piiriin. Ratkaisumyyjänä voit keskittyä olennaiseen eli monikanavaiseen vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa.  Apunasi toimii ja myyntiäsi tukee yrityksen sisäinen markkinointi- ja buukkaustiimi.

Asiakasprojektien rahoituskokonaisuudet painottuvat tukimuotoiseen rahoitukseen sekä vieraan pääoman järjestelyihin. Tyypillisiä rahoittajatahoja ovat mm. Business Finland, ELY-keskus, Ruokavirasto ja Finnvera.

Toivottu aloitus on mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2024. Suurin osa kollegoistasi sijaitsee Keski-Suomen alueella, mutta työskentely myös muualta Suomesta onnistuu.

Haluaisitko sinä olla osa tätä kasvutarinaa?

Arvostamme kokemustasi asiakaskeskeisestä ratkaisumyynnistä sekä kykyä tunnistaa asiakkaiden liiketoiminnan kehityskohdat, joissa voimme olla asiakkaillemme avuksi. Ratkaisumyyjänä olet itseohjautuva ja tavoiteorientoitunut joukkuepelaaja.
Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen suullista sekä kirjallista osaamista, jonka lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työsi tukena sinulla on kannustava ja tiivis työyhteisö, jonka avulla pääset mukaan alati muuttuvaan pk-yritysten kasvurahoituskenttään.

Mitä voit odottaa Grantsilta?
 
  • Toimialan digitalisaation eturintamassa olevat työkalut
  • Markkinoinnin tuen myynnillisiin onnistumisiin
  • Markkinoiden parhaat työkalut liidinhankintaan
  • Pitkäaikaiseen työsuhteeseen sitoutuneen työnantajan
  • Reilun peruspalkan sekä tuloksiisi sidotun bonuksen
  • Toimialan parasta osaamista edustavat työkaverit ja mukavan työyhteisön

Lisätietoja:

Temp-Team toimii rekrytoinnissa rekrytointikumppanina ja ratkaisumyyjä työllistyy vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen suoraan Grants Funding Oy:lle. Aloitus katsotaan sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voisit aloittaa viimeistään tammikuun 2024 aikana. Käytämme soveltuvuusarviointeja osana prosessia, joten mikäli etenemme kanssasi haun viimeiseen vaiheeseen, toivomme sinulta halukkuutta niiden suorittamiseen.

Näetkö itsesi osana Grantsin porukkaa? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi, ansioluettelosi ja hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme "Hae työpaikkaa" -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR Specialist Essi Mäkinen ja HR Consultant Annika Venäläinen. Tavoitat Essin ja Annikan arkisin kello 10–14 joko numerosta 040 567 3192 / 045 633 0276 tai sähköpostitse essi.makinen@temp-team.fi / annika.venalainen@temp-team.fi.
 
Grants edustaa Suomen johtavaa osaamista julkisessa rahoituksessa. Olemme yritysten kasvurahoitusten asiantuntija, joka muuttaa toimialan pelisääntöjä tekoälypohjaisella digitalisaatiolla ja korkeatasoisella asiantuntijaosaamisella. Teemme kasvurahoituksen hakemisen miellyttäväksi ja mutkattomaksi jokaiselle yritykselle, erityisesti niille, jotka panostavat kasvuunsa intohimoisesti ja merkityksellisesti. Grants tekee yhteistyötä ympäri Suomea toimivien asiakasyritystensä kanssa. Päätoimipaikkamme on Jyväskylässä, ja työllistämme tällä hetkellä noin 20 kasvurahoituspalveluiden ammattilaista markkinoinnin, myynnin, asiantuntijatyön ja digitaalisen kehityksen osa-alueilla.