Teollisuus/Tuotanto

Raskaskoneasentaja Vantaalle (VAK Huoltopalvelut Oy)

VAK Huoltopalvelut Oy

Vantaa
Sopimuksen mukaan
17.11.2023
3 avoimet työpaikat
Vakituinen

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

VAK Huoltopalvelut kuuluvat osaksi VAK-konsernia, joka on aloittanut toimintansa perheyrityksenä 50 vuotta sitten. Tarjoamme monipuolisia huolto- ja korjaamopalveluita raskaalle perävaunukuljetuskalustolle valmistajasta riippumatta. Hoidamme mm. perävaunujen katsastukset, erilaiset muutos- ja alustatyöt. Teemme korikorjauksia, runko-, sähkö- ja hydrauliikkatöitä sekä hallitsemme lisälaitteet, kuten takalaitenostimet, kylmäkoneet ja lämmittimet. Moni työntekijöistämme on luonut kanssamme pitkän työuran, sillä mahdollistamme työskentelyn vaihtelevien työpäivien, urakehityksen ja leppoisan työporukan parissa. Voit käydä lukemassa uratarinoistamme täältä.


Raskaskoneasentaja Vantaalle

VAK Huoltopalvelut etsii kokenutta raskaskaluston asentajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle!

Asentajana työpäiväsi ovat vaihtelevia, sillä tehtäviisi kuuluvat korjaus- ja huoltotyöt, kuten perävaunun alusta- ja runkotyöt, hydrauliikka, hitsaus sekä muut raskaskaluston tehtävät. ​​​​​Hoidat merkistä riippumatta raskaskalustoa, joten pääset hyödyntämään laajasti osaamistasi ja kehittymään urasi varrella. Voit päästä vuosien varrella kehittymään esimerkiksi työnjohtajaksi.

Työviikkosi koostuvat pääsääntöisesti aamuvuoroista klo 6-14, päivävuoroista klo 8-16 ja iltavuoroista klo 14-22, mutta myös lauantaivuoroja tulee 6 viikon välein.


Olisiko sinusta asentajaksi?

Tärkeimmät edellytykset tehtäväämme ovat omatoiminen ja tekevä asenne, mutta odotamme aikaisempaa kokemusta raskaskaluston parista. Sinulla voi olla taustaa raskaskalustosta joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta, mutta myös omien autojen korjaamisesta tai vastaavista projekteista on sinulle hyötyä. 

Huoltotiimi koostuu vankan kokemuksen omaavasta työporukasta ja rennosta ilmapiiristä, joten toivomme sinulta hyviä tiimityöskentelytaitoja.


Mitä muuta sinun on hyvä tietää?

- Työsopimus tehdään Temp-Teamin kanssa, mutta vakinaistaminen VAK Huoltopalveluille on mahdollista myöhemmin.
- Palkkasi sovitaan kokemuksesi ja palkkatoiveesi mukaan, pääset keskustelemaan kilpailukykyisestä palkasta. Lisäksi palkkaasi nostattaa työtulokseesi perustuva tulospalkkio.
- Aloitus katsotaan tilanteesi mukaan


Lisätiedot ja hakeminen:

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae työpaikkaa -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa.

 Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR-koordinaattori Janita Mikkola. Tavoitat Janitan arkisin joko numerosta 040 4552130 tai sähköpostitse janita.mikkola@temp-team.fi.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä Juhler Group-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita, ja toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus. Toimimme kaikissa tilanteissa ihmiseltä ihmiselle.
VAK Huoltopalvelut tarjoaa monipuoliset huolto- ja korjaamopalvelut raskaalle perävaunukuljetuskalustolle valmistajasta riippumatta. Tarjoamme asiakkaillemme maan kattavimman huoltopalveluverkoston perävaunu-, päälirakenne- ja lisälaitepuolelle.