Puhtaanapito/Jätteet

Osa-aikainen siivooja Pirkkalaan (Seran Puhtautta ja Palvelua Oy)

Seran Puhtautta ja Palvelua Oy

Pirkkala
Sopimuksen mukaan
14.11.2023
1 avoimet työpaikat
Vakituinen

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

Seran Puhtautta ja Palvelua on tamperelainen yritys, joka on tunnettu arvostuksesta, tasapuolisuudesta ja luottamuksesta. Seranissa uskomme, että toimiva työyhteisö voi tehdä tekijänsä onnellisiksi, mikä heijastuu myös asiakkaillemme hyvänä palveluna. Siivous voi kuulostaa aiheena tylsältä, mutta meillä siivousliikkeen arki on kaikkea muuta! Lisää yrityksestä voit käydä kurkkaamassa täältä.


Haussa osa-aikainen ja vakituinen siivooja Seranin huipputiimiin!
 
Oletko energinen tekijä, joka nauttii käsillä tekemisestä, ja jolle työn laadukas jälki on kaikki kaikessa? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista! Etsimme yhteistyökumppanillemme Seran Puhtautta ja Palvelua Oy:lle osa-aikaista siivoojaa, joka on valmis käärimään hihat ylös ja lähtemään mukaan toimisto- ja kotisiivouksen pariin! Viikkotyötuntien määrä tehtävässä on 15-37,5 tuntia viikossa. Toivomme, että pystyisit aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Pääasialliset työtehtäväsi ovat toimisto- ja kotisiivouksen parissa, mutta saatat päästä myös tekemään muita siivoustehtäviä. Työskentelet arkisin joustavasti aamuvuoroissa ja sinulla tulisikin olla valmius aloittaa työpäiväsi viimeistään klo 6.30. Työpäiväsi aloitat parisi kanssa Pirkkalan toimistolta, mistä otatte auton alle ja lähdette kohti siivouskohteita.


Oletko etsimämme huipputekijä?
 
Seranille tärkeintä on löytää porukkaansa sopiva tiimikaveri, sillä heillä on tiivis porukka! Loistat tehtävässä mikäli olet toimeen tarttuva, oma-aloitteinen sekä nautit ripeästä toiminnasta. Sinun ei tarvitse olla valmis siivousalan ammattilainen, mutta aikaisempi kokemus katsotaan eduksesi. Kokemustakin tärkeämpää on, että sinulla on tekevä ja positiivinen asenne, olet hyvin tarkka työssäsi ja nautit fyysisesti raskaasta työstä. Sinulla tulisi myös olla ajokortti ja työyhteisön työkielenä toimii suomi.


Mitä muuta sinun tulisi tietää?
  • Sinulla on vastassasi energinen työporukka, joka auttaa sinut alkuun tehtävässä, olitpa sitten uusi alalla tai kokeneempi tekijä
  • Tarjoamme sinulle vakituisen työsopimuksen, joka solmitaan TEMP-TEAMin kanssa. Työtuntien määrä on 15-37,5 tuntia/vko.
  • Palkkauksesta sovitaan kokemuksesi ja palkkatoiveesi mukaan
  • Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian!

Lisätiedot ja hakeminen:

Onko tämä paikka kuin tehty sinulle? Mahtavaa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR-koordinaattori Janita Mikkola. Tavoitat Janitan arkisin joko numerosta 040 4552130 tai sähköpostitse  janita.mikkola@temp-team.fi.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!
Seran Puhtautta ja Palvelua on tamperelainen yritys, joka on tunnettu arvostuksesta, tasapuolisuudesta ja luottamuksesta, mikä näkyy mm. työyhteisön tiiminä toimimisesta. Seranissa uskomme, että toimiva työyhteisö voi tehdä tekijänsä onnellisiksi, mikä heijastuu myös asiakkaillemme hyvänä palveluna. Siivous voi kuulostaa aiheena tylsältä, mutta meillä siivousliikkeen arki on kaikkea muuta!