Julkinen sektori

IT/Teleala/Internet

Laiteasentajia Palvelukeskus Helsingille

Helsingin Kaupungin Palvelukeskusliikelaitos

Helsinki
KVTES 13,93€/h
09.07.2024
3 avoimet työpaikat
Määräaikainen

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

Haemme Palvelukeskus Helsingille asiakaspalveluhenkistä laiteasentajaa asiakkaan kotona tapahtuviin laiteasennuksiin aikavälille 9.9.-31.12.2024. 


Mitä voit odottaa Palvelukeskus Helsingin laiteasentajana?

Työtehtävät sisältävät pääosin turvapuhelinlaiteasennuksia sekä liittymien vaihtoja. Asennuksiin liittyvät tiedot kirjataan CRM-järjestelmään. Asennukst tapahtuvat kotihoidon asiakkaille pääkaupunkiseudun alueella ja työ sisältää yhteistyötä asennussihteerien, helpdeskin sekä hoivatyöntekijöiden kanssa. Tehtävä edellyttää ajokorttia sekä omaa autoa. 

Työ on kokoaikatyötä ja työtä tehdään ma-pe klo 8–16 välillä. Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä. 

Palkkaus 13,93€/h (KVTES). 


Millaisilla eväillä tehtävässä menestyy?

Helsingin ja pääkaupunkiseudun tuntemus katsotaan eduksi, koska työssä liikutaan paljon autolla. Lisäksi tehtävässä menestymiseen tarvitaan:
  • Ajokortti (B) sekä oma auto
  • Asiakaspalvelukokemusta ja hyvää paineensietokykyä
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia nopeasti uusien ohjelmien käyttö
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • Tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja oma-aloitteellisuutta
Tehtävään etsitään asiakaspalvelusta nauttivaa henkilöä. Toivomme, että sinulla on kyky sopeutua vaihteleviin tilanteisiin ja osaat toimia hektisessäkin ympäristössä tarkasti ja asiakaspalveluhenkisesti.


Lisätiedot

Valitut henkilöt työllistyvät määräaikaiseen työsuhteeseen Temp-Teamin kautta 9.9.-31.12.2024. Työsuhteessa noudatetaan Kunta-alan yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES) ja tehtävään määritelty palkka on 13,93 €/h. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa Essi Mäkinen. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Essin joko numerosta 040 567 3192 tai essi.makinen@temp-team.fi


TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.


Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!

 
Palvelukeskus Helsinki on Helsingin kaupungin liikelaitos, joka toimii kumppanina muun muassa Helsingin kaupungin kouluissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Palvelukeskus kehittää ja tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja edellä mainituille toimialoille sekä tukee kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla. Palvelukeskus yhdessä 1400 ammattilaisen voimin pitää helsinkiläisten perusasiat kunnossa ja kaupungin pyörät pyörimässä. Palvelukeskus Helsinki – Parasta yhdessä!