Hotelli/Ravintola

Kesätyöntekijöitä Järvisydämeen

Järvisydän Oy

Rantasalmi
MaRaVa
03.04.2024
5 avoimet työpaikat
Määräaikainen

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa elämyksiä vuoden jokaisena päivänä Saimaan rannalla Itä-Suomessa. Järvisydämelliset palvelut koostuvat majoituspalveluista, monipuolisista ravintola- ja kokouspalveluista, Järvikylpylästä, sekä sesonkien mukaan vaihtuvista luontoelämyksistä ja hyvinvointipalveluista. Voit tutustua Järvisydämeen tästä.


Tule kesäksi Järvisydämeen Rantasalmelle!

Järvisydämen sydän sykkii laadukkaille asiakaskohtaamisille ja tässä roolissa pääsetkin rakentamaan uniikkia palvelukokemusta. Etsimme huipulla asenteella varustettuja persoonia, joille välittävät ihmiskohtaamiset ovat luontaisia.

Kesäsesonki tarjoaa työmahdollisuuksia moninaisissa asiakaspalvelutehtävissä:
  • Nöyrän Rengin Puoti & kesäterassi
  • Vastaanotto
  • Ravintolat
  • Järvikylpylä
  • Aktiviteetit
Perehdytämme työtehtäviin, mutta toivomme sinulta ”kaikki onnistuu” -asennetta, joustavuutta sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi. Järvisydämessä jokainen päivä on erilainen, joten tule työskentelemään kanssamme monipuolisen asiakaspalvelun sydämeen!

Vaihtelevuudesta huolimatta työpäivissäsi on kuitenkin myös toistuvia elementtejä, kuten:
  • Asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse tai kasvotusten
  • Järvisydämen palveluiden, elämysten ja tuotteiden myynti
  • Asiakkaiden avustus elämyksien toteuttamisessa
Etsimme tiimin vahvistuksia, jotka ovat valmiita hyppäämään mukaan muuttuviin tilanteisiin ennakkoluulottomalla asenteella. Sinulta tuleekin löytyä pelisilmää sekä joustavuutta kiireen keskellä, kaveria ei jätetä -asennetta unohtamatta.
 

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että olet järvisydämellinen käyntikortti, joka ymmärtää roolinsa tärkeyden Järvisydämen edustajana ja pyrit parhaasi mukaan ylittämään asiakkaiden odotukset.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja myynnillinen työote edesauttaa tehtävässä menestymisessä, mutta asenteesi on kuitenkin se, mikä ratkaisee. Opera- ja Sense-järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa perehdytämme niiden käyttöön. Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi, jonka lisäksi anniskelupassin olemassaoloa arvostamme. Tehtävä edellyttää myös voimassa olevaa salmonellatodistusta, jotka voit hankkia myös rekrytoinnin edetessä. 

Suomen kielen lisäksi et pelkää kommunikoida myös (ralli)englannilla.


Järvisydän tarjoaa:

Järvisydämessä pääset osaksi mahtavaa työporukkaa ainutlaatuisessa miljöössä keskellä Suomen kauneinta suvea. Työsuhde-etuna pääset rentoutumaan vapaapäivänä tai työpäivän päätteeksi aktiviteettien parissa sekä nauttimaan kylpylämaailman ja ravintoloiden tarjonnasta henkilökuntahinnoin.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen kesäksi 2024. Aloitus sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja lopetus elo-syyskuussa. Työvuorosi sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuihin ja töitä tehdään aamu-, väli- ja iltavuorossa (klo 6:30-23:00 välillä). Arvostamme tässäkin joustavuutta!

Tehtävän palkka määrittyy kokemuksesi mukaan noudattaen matkailu- ja ravintola-alan (MaRaVa) työehtosopimusta. Tarjoamme sitoutumisbonuksen kaikille kesätyöntekijöille sopimuksen päätteeksi.


Lisätiedot ja hakeminen:

Kuulostaako tämä sinun jutultasi? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää!

Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae työpaikkaa -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa ja valittu henkilö työllistyy Temp-Teamille. Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR Coordinator Caroliina Laamanen ja HR Specialist Essi Mäkinen. Tavoitat Caroliinan ja Essin arkisin joko numerosta 040 536 8718 / 040 567 3192 tai sähköpostitse caroliina.laamanen@temp-team.fi / essi.makinen@temp-team.fi.


TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!
Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa elämyksiä vuoden jokaisena päivänä Saimaan rannalla Itä-Suomessa. Järvisydämelliset palvelut koostuvat majoituspalveluista, monipuolisista ravintola- ja kokouspalveluista, Järvikylpylästä, sekä sesonkien mukaan vaihtuvista luontoelämyksistä ja hyvinvointipalveluista. Voit tutustua Järvisydämeen tästä.