Puhtaanapito/Jätteet

Kesätyö - Ympäristöhuoltajia (Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy)

Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy

HELSINKI
AKT TES
12.02.2024
3 avoimet työpaikat
Määräaikainen

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy on ympäristöhuollon asiantuntija – perheyritys, jonka intohimona on tuottaa helppoja, puhtaita ratkaisuita taloihin, tapahtumiin ja työmaille.

Lue lisää Hurrikaaneista: https://www.hurrikaanit.fi/


Ympäristöhuoltajia kesätyöhön!

Oletko sinä tuleva ympäristöhuollon ammattilainen, joka loistaa asenteellaan ja halullaan kehittää itseään? Luethan lisää ja haethan mukaan!

Haemme nyt asiakkaallemme Hurrikaaneille ympäristöhuoltajia kokoaikaiseen (40h/vko) kesätyöhön huhti-toukokuusta alkaen kestäen sopimuksen mukaan elo-lokakuuhun 2024. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin, mutta olet valmis myös ilta- ja viikonloppuvuoroihin.


Työnkuvaus:

Pääpaino työpäivissäsi tulee olemaan tapahtumapalveluiden parissa bajamajojen huolto-, korjaus- pesu- ja siirtotehtävissä. Tilanteen mukaan saatat päästä mukaan myös muihin ympäristöhuoltotehtäviin. Työpäiväsi ovat vaihtelevia, joten et hätkähdä muuttuvia olosuhteita. Työvälineenäsi tulee olemaan Hurrikaanien pirteän limenvihreä imu- ja paineauto. 


Mitä Hurrikaanit tarjoaa sinulle:

Hurrikaanin työntekijät kuvaavat työtään hyvin monipuoliseksi, vaihtelevaksi ja sopivasti haastavaksi, mikä tuo entistä enemmän mielenkiintoa työpäiviisi. Tulet saamaan asiantuntevan ja hyvällä asenteella varustetun tiimin tuen heti alkumetreiltä alkaen – myöskään huumorintajua ei joukosta puutu! Hurrikaanit haluavat tarjota sinulle hyvät valmiudet tulevaan työhösi, joten jokainen uusi hurrikaanilainen osallistuu Hurrikaanit Academy -perehdytysohjelmaan, joka sisältää kenttätyötä, yrityksen toimintaan tutustumista sekä loppukokeen.


Mitä toivomme sinulta:

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan asenne on hurrikaanien keskuudessa ydinasia – koko tiimi koostuu hyvän asenteen omaavista työntekijöistä, ja he odottavat sitä samaa myös uusilta tiiminjäseniltä. Olet reipas ja työorientoitunut tekijä, joka janoaa oppia uutta ja kehittää itseään.

Työvälineenäsi tulee olemaan Hurrikaanien pirteän limenvihreä imu- ja paineauto, joten sinulta löytyy C-ajokortti sekä mielellään kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Ammattipätevyyden pystymme tarvittaessa kouluttamaan! Lisäksi, mikäli sinulla ei jo ole, tulisi sinun hankkia voimassa oleva työturvallisuuskortti ennen työsuhteen alkamista.


Lisätiedot ja hakeminen:

Kyseessä on määräaikainen kesätyösuhde, joka solmitaan vuokratyösuhteena Temp-Team Finlandin kanssa. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa 2024. Palkkauksessa noudatetaan Kuorma-autoalan työehtosopimusta (AKT) ja tuntiperusteinen palkkasi määräytyy kokemuksesi mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR Specialist Essi Mäkinen ja HR Coordinator Caroliina Laamanen. Lisätiedusteluihin liittyen Essin tavoittaa 040 567 3192 / essi.makinen@temp-team.fi tai Caroliinan 040 5368718  / caroliina.laamanen@temp-team.fi.


TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!
Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy on ympäristöhuollon asiantuntija – perheyritys, jonka intohimona on tuottaa helppoja, puhtaita ratkaisuita taloihin, tapahtumiin ja työmaille.