Muut

Keikkaileva menekinedistäjä Mikkeliin! (Cloetta Suomi Oy)

Cloetta Suomi Oy

Mikkeli
Sopimuksen mukaan
30.05.2024
1 avoimet työpaikat
Temporary

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

Haemme Cloetta Suomi Oy:lle keikkailevaa menekinedistäjää Mikkelin alueelle!

Haluatko työskennellä käsilläsi, mutta myös asiakaspalvelu on sinun juttusi? Pidätkö tekemisen meiningistä ja itsenäisestä työnkuvasta? Haluaisitko päästä osaksi yhteispeliä vaalivaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään intohimolla ja ammattiylpeydellä? Hienoa - etsimme juuri sinua!
 

TYÖNKUVAUS:

Keikkailevana menekinedistäjänä työskentelet asiakkaamme asiakkailla jälleenmyyntipisteissä, jotka koostuvat pääsääntöisesti päivittäistavarakaupoista. Työnkuvaasi kuuluvat tuotteiden purkaminen, hyllyttäminen ja myyntipisteiden siisteydestä huolehtiminen asiakasrajapinnassa. Työ on luonteeltaan vaihtelevaa ja monipuolista ja voit päivän aikana vierailla yhdessä tai useammassa jälleenmyyntipisteessä.

Työvuoroja on tarjolla ma-la klo 6-16 välisenä aikana tarpeen mukaan. Työvuorot voivat koostua yksittäisistä päivän tai useamman viikon tuurauksista sekä viikonloppuun painottuvista kampanjavuoroista. Pääsääntöisesti työvuoroja on maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Työpisteet sijaitsevat Mikkelin alueella ja tarvitset työpisteiden välillä liikkumiseen omaa autoa. 
 

TARJOAMME SINULLE:

Keikkailevana menekinedistäjänä pääset tekemään töitä kaupan herkullisimpien tuotteiden parissa! Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan sekä haasteita tarjoavan työn, jossa yksikään työpäivä ei varmasti käy tylsäksi. Menekinedistäjänä oppimis- ja kehityskäyräsi on jatkuvasti nousujohteinen ja työstä innostuessasi tarjoamme sinulle mielellämme myös etenemismahdollisuuksia ja lisävastuita.   

Lisäksi tarjoamme mahtavat työkaverit sekä kattavan perehdytyksen tehtäviisi!  
 

TOIVOMME SINULTA:

Etsimme ennen kaikkea tekijöitä, jotka nauttivat aikaan saamisesta ja oman käden jäljen näkemisestä ja kokevat pääsevänsä pienen aikapaineen alla parempiin suorituksiin. Toivomme sinulta ”kyllä onnistuu” -asennetta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa eikä priorisointikyvystä tai positiivisuudestakaan haittaa ole.  

Lisäksi menestyäksesi tehtävässä tarvitset: 

  • Kokemuspohjaa joko menekinedistämisestä tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä 

  • Hyvää suomen kielitaitoa 

  • Puhelinta työssä käytettävään mobiilisovellukseen
     

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN:

Kuulostaako menekinedistäjän työt Cloettalla sinun jutultasi? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae työpaikkaa -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR-konsultti Janita Mikkola. Tavoitat Janitan arkisin kello 10-14 numerosta 040 455 2130 tai sähköpostitse janita.mikkola@temp-team.fi.

TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava makeistalo. Cloettan tuotekehitys pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin kansainvälisen Cloettan makeisosaajien verkoston tukemana. Cloettalaisia on Suomessa 230, joista yli puolet työskentelee eri puolella Suomea vastaten Cloettan tuotteiden myynnistä ja esillepanosta eri myyntikanavissa. Cloetta on ksylitolituotteillaan terveiden hampaiden asialla. Xylitol-Jenkki ja Läkerol Dents ovat vaikuttaneet suun hyvinvointiin jo vuosikymmenien ajan. Muita Suomessa tunnettuja brändejä ovat Mynthon, Sisu, Läkerol, Leijona, Tupla, Royal, TV Mix ja Aakkoset. Cloetta Suomi Oy:n irtomakeisbrändejä ovat Karkkikatu, Candyking ja Parrots.   Cloetta tuo hymyn herkkuhetkiisi!