Hallinto/Toimisto/Henkilökunta

Influenssarokotusajanvaraajia Palvelukeskus Helsingille

Helsingin Kaupungin Palvelukeskusliikelaitos

Helsinki
KVTES 13,63€/h
09.07.2024
7 avoimet työpaikat
Määräaikainen

Jaa:

Tulosta:

Yleiskatsaus

Mitä työ pitää sisällään?

Ajanvaraajana vastaanotat puhelimitse yhteydenottoja influenssarokotusten ajanvaraukseen liittyen, samalla kirjaten asiakastiedot järjestelmään. Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.9.-15.11.2024 ja tehtävään järjestetään palkallinen perehdytys. 

Ajanvarauksia otetaan vastaan maanantaista perjantaihin klo 8-16, perehdytys sijoittuu myös arkeen klo 8-16. Perehdytys tehtävään tapahtuu Palvelukeskus Helsingin tiloissa Vallilassa, jonka jälkeen etätyöskentely on mahdollista.

Palkkaus 13,63€/h (KVTES). 


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta aiempaa kokemusta puhelinasiakaspalvelusta. Lisäksi tehtävä edellyttää kykyä omaksua nopeasti uusia asioita sekä hyviä tietoteknisiä taitoja, sillä käytössäsi on useita järjestelmiä samanaikaisesti. Pääasiassa käytössäsi olevat järjestelmät ovat ACE-puhelinjärjestelmä sekä Apotti-toiminnanohjausjärjestelmä. Erityisesti Apotin aiempi tuntemus katsotaan eduksi. 

Työn luonteen vuoksi katsomme eduksi mikäli sinulla on aiempaa kokemusta tai tietoa rokotuksista, sillä rokotusajanvaraajana saatat saada tiedusteluja korona- ja influenssarokotusten lisäksi muista yleisistä rokotuksista. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys. 

Palvelukeskus Helsinki palvelee asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, jonka lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi. Kielitaitosi tulee olla sujuvaa sekä puhuttuna että kirjoitettuna. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisesta kielitaidostasi. 


Lisätiedot ja hakeminen:

Valitut henkilöt työllistyvät määräaikaiseen työsuhteeseen Temp-Teamin kautta 1.9.-15.11.2024. Työsuhteessa noudatetaan Kunta-alan yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES) ja tehtävään määritelty palkka on 13,63 €/h. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää! Hakeminen on helppoa ja nopeaa – jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae tehtävää -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa.

Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa Essi Mäkinen. Lisätiedusteluihin liittyen tavoitat Essin joko numerosta 040 567 3192 tai essi.makinen@temp-team.fi
Palvelukeskus Helsinki on Helsingin kaupungin liikelaitos, joka toimii kumppanina muun muassa Helsingin kaupungin kouluissa, palvelutaloissa sekä sairaaloissa. Palvelukeskus kehittää ja tuottaa puhelin- ja hyvinvointipalveluja edellä mainituille toimialoille sekä tukee kotona asumista monipuolisilla teknisillä ratkaisuilla. Palvelukeskus yhdessä 1400 ammattilaisen voimin pitää helsinkiläisten perusasiat kunnossa ja kaupungin pyörät pyörimässä. Palvelukeskus Helsinki – Parasta yhdessä!